Groepstherapie 2
Groepstherapie 1

ONTDEK INZICHTGEVENDE GROEPSTHERAPIE BIJ PRAKTIJK LEYAN

Bij Praktijk Leyan bieden we inzichtgevende groepstherapie, een therapievorm waarbij meerdere deelnemers betrokken zijn en in groepsverband samenwerken.

Tijdens de sessies krijgen de deelnemers de mogelijkheid om hun problemen te uiten. Onder begeleiding van één of twee groepspsychotherapeuten worden deze problemen besproken en verkend.

Een kenmerk van groepstherapie is dat alle groepsleden een belangrijke rol spelen in het therapieproces.

Mensen in de groep uiten zich op verschillende manieren en beïnvloeden elkaar. Dit kan leiden tot gevoelens van herkenning, boosheid, verdriet of genegenheid. Deze gevoelens staan centraal in de therapie en worden actief verkend en besproken.

Bij Praktijk Leyan bieden we een veilige en ondersteunende omgeving waarin de groepsleden samenwerken aan hun persoonlijke groei en het ontwikkelen van inzichten. Onze groepstherapie biedt de mogelijkheid om te leren van elkaars ervaringen, steun te vinden bij gelijkgestemden en nieuwe perspectieven te verkennen.

Ontdek de kracht van inzichtgevende groepstherapie bij Praktijk Leyan, waar we je begeleiden naar persoonlijke groei en een dieper begrip van jezelf en anderen.