Geestelijke verzorging 1
Geestelijke verzorging 2

WAT BIEDT PRAKTIJK LEYAN OP HET GEBIED VAN GEESTELIJKE VERZORGING?

Bij Praktijk Leyan bieden we professionele begeleiding, hulpverlening en advisering op het gebied van zingeving en levensbeschouwing. Onze geestelijke verzorgers hebben een unieke benadering, waarbij we uitgaan van een holistische en eclectische visie. We geloven dat ieder mens een uniek individu is, met eigen behoeften en perspectieven.

Wat Praktijk Leyan onderscheidt, is dat onze geestelijke verzorgers werken vanuit een Islamitische mens- en levensvisie. We erkennen en respecteren de diverse dimensies van het menselijk bestaan. De mens wordt gezien als een complex geheel van verschillende psychische functies, waaronder bewustzijn, waarneming, denken, geheugen, emotie, geestelijk welzijn, gevoel, wilskracht, identiteit, levensovertuiging en spiritualiteit. Al deze aspecten zijn met elkaar verweven en beïnvloeden elkaar voortdurend. Wanneer er een verstoring optreedt op een van deze niveaus, heeft dit automatisch gevolgen voor de andere niveaus.

Bij Praktijk Leyan komen onze geestelijk verzorgers in actie wanneer de vanzelfsprekende orde van het alledaagse leven verstoord wordt. We zijn er voor situaties van leven en dood, bij momenten van afscheid en verlies, bij ervaringen van diepe verbondenheid of juist eenzaamheid, en bij ethische vraagstukken. Onze deskundige geestelijk verzorgers hebben expertise op het gebied van levensvragen, zingeving, spiritualiteit en ethische afwegingen.

Bij Praktijk Leyan begrijpen we dat iedere persoon en situatie uniek is. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte begeleiding te bieden die aansluit bij de individuele behoeften en achtergronden van onze cliënten. We zijn er om te luisteren, te ondersteunen en te begeleiden, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om op een authentieke en betekenisvolle manier invulling te geven aan zijn of haar leven.