Counselling & Psychisociale Therapie 2

WAT BIEDT PRAKTIJK LEYAN OP HET GEBIED VAN COUNSELLING?

Bij Praktijk Leyan bieden we effectieve hulpverlening in de vorm van counselling. Onze counselling is gericht op het helder krijgen en oplossen van problemen. Tijdens de gesprekken krijg je de ruimte om te vertellen waar je tegenaan loopt.

Onze counselors helpen je vervolgens om een genuanceerd inzicht te krijgen in de oorsprong van het probleem. Het begrijpen van de oorzaak is essentieel om te voorkomen dat je in de toekomst in dezelfde situatie belandt.

Daarnaast bieden we je praktische handvatten om op een betere manier met de huidige situatie om te gaan. Je krijgt concrete adviezen, waardoor je precies weet wat je moet doen. Dit zorgt voor meer rust en ruimte, zodat je ook de onderliggende problemen en oorzaken kunt bespreken.

 
Counselling & Psychisociale Therapie 1

JOUW WEG NAAR EMOTIONELE GROEI

Bij Praktijk Leyan richten we ons tijdens de counselling op zowel de emotionele kant van de problemen, dus hoe het jou beïnvloedt, als de communicatieve kant ervan, namelijk hoe je ermee omgaat. Door een dieper inzicht te krijgen in de oorzaak van de situatie, kun je je gevoelens beter plaatsen. Je begrijpt immers hoe het zo gekomen is en welke impact het heeft gehad op jou en je omgeving. Vervolgens werken we samen aan het ontwikkelen van betere strategieën om met deze problemen om te gaan.

Bij Praktijk Leyan begrijpen we dat iedere persoon en situatie uniek is. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte counselling te bieden die aansluit bij de individuele behoeften en achtergronden van onze cliënten. We zijn er om te luisteren, te ondersteunen en te begeleiden, zodat je in staat bent om op een positieve en effectieve manier met je problemen om te gaan.